Включи се в Академия за социални предприемачи #3

Третото издание на Академия за социални предприемачи, организирана от Reach for Change България ще се проведе в три уикенда между 30 март и 22 април в гр. София. 

Академията е обучение за хора, които искат да стартират своя социална инициатива и да я направят финансово устойчива, но имат нужда от знания, практически умения и контакти.

Програмата предлага:

  1. Практически обучителни сесии основани на международни методологии и бизнес инструменти на Reach For Change, Lean LaunchPad (Steve Blank) и Strategyzer и ръководени от обучители на Reach for Change и The Business Institute.
  2. Екипна работа по практически учебни казуси в сферата на социалното предприемачество
  3. Споделяне на опит от доказани професионалисти от социалния и бизнес сектор, които се включват като ментори
  4. Лекции на успешни практици в сферата на социалното предприемачество и нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и лектори

Пълната такса за участие в третото издание на Академията е 480 лева, а крайният срок за кандидатстване за Академията е 15 март. Ако кандидатствате до 1 март, имате специална възможност да спечелите една от 20 стипендии от 50% (и такса от 240 лв.), които ще бъдат присъдени на най-добрите кандидати, благодарение на подкрепата на ING Bank, клон България.

Научете повече и кандидатствайте на: www.se-academy.bg

Коментари

Още обяви