Кандидатстване по програма "Мост към бизнеса"

Кандидатстване по Програма "Мост към бизнеса" стартира отново на 9 октомври (понеделник) 2017 г. Подадените формуляри ще бъдат разглеждани текущо.

Преди да да пристъпите към попълване на формуляра за кандидатстване по Програма „Мост към бизнеса“ се запознайте с Насоките за кандидатстване.

Програмата „Мост към бизнеса“ е насочена към роми на възраст между 18 и 35 години, завършили минимум средното си образование и положили успешно държавни зрелостни изпити (ДЗИ).

Следвайки рамката на Европейския съюз за национални ромски стратегии и Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите 2012-2020 (приета на 01/03/2012 с решение на НС), Програмата използва наименованието „роми“ като обобщаващо както за българските граждани в уязвимо социално-икономическо положение, които се самоопределят като роми, така и за гражданите в сходна ситуация, които околното население определя като такива, независимо от начина на тяхното самоопределяне.

Кандидатстването става единствено онлайн

Образец на апликационната форма в PDF формат може да намерите тук

На одобрените кандидати ще бъдат изпратени Общите условия на Програма „Мост към бизнеса“.

В секция Въпроси и отговори в сайта на Програмата ще бъдат публикувани отговори на въпроси, улесняващи кандидатстването. Моля потърсете отговор на своя въпрос там, преди да зададете въпрос.

Въпросите, които не откривате в секция Въпроси и отговори можете да зададете на email: questions@bridgetobusiness.eu

Източник: bridgetobusiness.eu

Снимка: pexels.com

Коментари

Още обяви