Премиера на "Любов, любов, любов"

11 НОЕ

ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ

от Майк Бартлет

превод – Харалампи АНИЧКИН

постановка КРАСИМИР СПАСОВ

сценография КРАСИМИР ВЪЛКАНОВ

костюми МАРИЯ ДИМАНОВА

музикално оформление САШО МЛАДЕНОВ

Казвали ли сте:

„Едно време ние бяхме различни”, „Музиката по наше време беше...”, „Нашите идеали тогава бяха...”,  „Ценностите ни...”, или  „По наше време беше друго”? ...

Или пък може би сте били от страната на тези, които търсят оправдание за ДНЕШНОТО, в грешките на МИНАЛОТО?

„Е, то по ваше време е било...”, „Вашата музика е била...”, „Вашите идеали!”, „Вашите ценности!”…

Ако сте били част от подобен сблъсък на поколенията, противопоставящ НЯКОГА и СЕГА, то със сигурност ще откриете себе си в премиерния спектакъла на

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” „Любов, Любов, Любов” от Майк Бартлет, който режисьорът Красимир Спасов определя като:

„Една пиеса за взаимоотношенията между деца и родители и това как те се променят, подобно на музиката, модата и идеалите през епохите... докато само едно нещо никога не се променя – любовта.”       

Всичко, от което се нуждаеш, е любов. С тази мантра е живяло цяло едно поколение... Така започва и историята, която разказва пиесата на Майк Бартлет - с песента на BEATLES и трима млади – Кенет (Симеон Дамянов), брат му Хенри (Асен Кобиларов) и Сандра (Ели Колева). Спектакълът на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“  проследява любовта на младите влюбени, разказвайки тяхната история от края на 60-те години до днес. И въпреки, че чрез техните деца – Роузи (Бернарда Береану) и Джейми (Тигран Торосян), Майк Бартлет отправя обвинения към цялото поколение „на цветята“, хвърлило сянка върху всички следващи поколения, в постановката на режисьора Красимир Спасов никой не се издават присъди, но и няма невинни.

Представлението „Любов, Любов, Любов“ ще ви поведе през различните епохи, с характерните за тях музика, мода и особеностите на общуването между поколенията. Но въпреки проблемите, които съпътстват всяка влюбена двойка – от сексуалната конкуренция, през изпитанията на чувствата, честността във връзката, та чак до сивотата на семейния бит, на сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ с много чувство за хумор и без излишен драматизъм ще се потопите в една история за любовта, която също както и песента на BEATLES „Love, love, love…” е вечна.

Място на провеждане: ул. „Георги С. Раковски“ 98, 1000 Център

Коментари