„Сюрприз“ по текстове на Чудомир с премиера в Младежки театър „Николай Бинев“

С много вдъхновение, танцова стъпка, незабравими песни и обещание за много смях, Младежки театър „Николай Бинев“ съобщава за бъдещата премиера на спектакъла „Сюрприз“ по текстове на изключителния български писател, хуморист, художник и краевед Чудомир!

Премиерата на спектакъла ще бъде на 10-и и 20-и февруари2021 г., а следващите представления, които ви очакват в нашата програма ще се състоят на 25-и февруари, 16-и и 27-и март.

Сценичният вариант и режисурата на спектакъла са дело на Емил Бонев.

Над сценографията на спектакъла „Сюрприз“ работи Елена Иванова, а за хореографията и актьорските умения в танците се е погрижила Анна Пампулова. 

Актьорският състав на спектакъла „Сюрприз“ гарантира много забавление, добро настроение и сериозни количества искрен смях, тъй като „всеки ден без смях е изгубен ден“. За Вашето приятно и весело прекарване в нашия уютен салон ще се погрижат Николай Урумов, Ярослава Павлова, Зорница Маринкова и акордеонистът Ивайло Флоров, който ще съпровожда актьорите през пиесата със своя акордеон в продължение на целия спектакъл, свирейки някои от най-красивите, известни и незабравими мелодии от първите десетилетия на миналия век.  

„Сюрприз“ е спектакъл, който ще ни отведе в София през далечната 1934-а година, когато трудностите не са били по-малко, „всеки е имал грижи в живота – едни големи, друг пък малки, всеки е в беда“, но духът на хората им е позволявал да преминават през тях с повече усмивки, повече танци, повече смях, повече шеги и повече такт. Както пее великият български певец и изпълнител на шлагери от това Алберт Пинкас „...Я си гледай кефа, я си гледай кефа, и за нас ще дойдат други времена...“

Младежки театър „Николай Бинев“ подчертава, че гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемиологични изисквания, включително намален капацитет на салона /30%/продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители.

Билети за премиерата на спектаклите „Сюрприз“, както и за всички останали спектакли очакват зрителите на касата на театъра, която ще работи всеки ден без неделя и понеделник от 11:00 ч. до 19:00 ч. Билети могат да бъдат закупени и на сайта на Младежки театър – www.mlt.bg

Коментари

Още новини