На театър със зелен сертификат

Скъпи зрители,

От днес, 21.10.2021 г., влизат в сила нови противоепидемични мерки, с които здравните власти въвеждат задължителен зелен сертификат за посещения на събития, провеждани на закрито. Съгласно новите мерки е необходимо посетителите да представят на входа:

1. Сертификат за ваксинация
или
2. Сертификат за преболедуване на COVID-19 през последните 6 месеца
или
3. Сертификат/ валиден документ, удостоверяващ отрицателен резултат от PCR тест (направен до 72 часа преди влизане в обекта) или от антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта).
4. За лица до 18 години не се изисква зелен сертификат. Ще бъде необходимо те да удостоверят възрастта си с валиден документ за самоличност.

В случай че нямате възможност да изпълните горните изисквания и желаете да върнете билети, можете да го направите в срок до 29 октомври 2021 г. на касата на театъра за закупените на каса билети. В същия срок за закупени онлайн билети е необходимо да изпратите имейл до dtp@dtp.bg, като приложите линк или файл с билетите и декларирате желанието си да ги върнете. Сумите ще бъдат възстановени по картите, с които са платени билетите.

Можете да извадите своя зелен сертификат за всеки от случаите по т. 1-3 на https://www.his.bg

Напомняме, че защитните маски за лице остават задължителни!

При издаване и оповестяване в сайта на Министесртво на здравеопазването на нови заповеди, които изменят или допълват горната информация, театърът ще спазва актуалните изисквания.

Бъдете здрави!

Коментари

Още новини