Започна кандидатстването за Академия за местни предприемачи 8.0 с награден фонд от 60 000 лева

Вече подкрепихме 32 проекта с финансиране в размер на 200 000 лева. Станете един от новите победители на Ринкър!

До 14 октомври можете да кандидатствате в Академия за местни предприемачи 8.0 - обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 14 октомври 2024. Одобрените кандидати ще участват в поредица от практически насочени обучения с ментори с дългогодишен бизнес опит. По време на обученията ще разработим заедно бизнес планове на проектите, ще говорим за продажби, маркетинг, счетоводство и правна рамка, ще консултираме вашите презентации за представяне на проектите пред журито на програмата, което ще определи победителите в Академия за местни предприемачи 8.0.

Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията, които ще се проведат в София, ще бъдат покрити от организаторите. Големият финал е в края на януари 2025 - участинците представят пред журито на Академията своите бизнес планове и се борят за разпределението на наградния фонд.

Както и в предишните седем издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 60 000 лв. 

През септември и октомври 2024, експертите от екипа на Център "Ринкър", ще проведат поредица от информационни срещи на място, за улеснение на потенциалните кандидати - ще бъде представена програмата, обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще има отговори на въпроси.

Едновременно с това ще бъдат организирани и два уебинара, за да може желаещите да зададат въпросите си дистанционно.

За въпроси:

на e-mail yavor@bcause.bg

или на тел.: 02/987 1574, 981 1901, 988 0080; 0886 760 730

Повече информация в сайта на Rinker

Кандидатствай тук (онлайн формуляр)

Източник и визуализация: rinkercenter.org

За контакт: yavor@bcause.bg

Коментари

Още обяви