Кандидатстването за петото издание на Академия за местни предприемачи започва

До 25 октомври можете да кандидатствате в Академия за местни предприемачи 5.0 - обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2021. Одобрените кандидати ще участват в поредица от практически насочени обучения с ментори с дългогодишен бизнес опит. По време на обученията ще разработим заедно бизнес планове на проектите, ще говорим за продажби, маркетинг и ще подготвим заедно вашите презентации за представяне на проектите пред журито на програмата, което ще определи победителите в Академия за местни предприемачи 5.0.

Разходите на избраните участници за пътни и настаняване (ако обстановката позволява) по време на обученията ще бъдат покрити от организаторите. Едновременно с това имаме и пълна готовност за онлайн провеждане на обучителните модули. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои на в края на месец януари 2022 г.

Както и в предишните четири издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 30 000 лв.

През септември и октомври екипът на Център "Ринкър" ще проведе два уебинара, за да улесни потенциалните кандидати. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

Допълнително екипът на Център "Ринкър" ще проведе консултации на място в четирите области при заявен интерес и в съответствие с епидемиологичната обстановка в страната.

Не се притеснявайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси на e-mail: yavor@bcause.bg или на телефон: 02/987 1574

Повече информация

Кандидатствай тук

Последвайте Rinker Center във Facebook

"Академия за местни предприемачи" е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като част от програмата "Забавно лято, грижовна есен 2021".

Център, София

Коментари

Още обяви