Национален фолклорен събор „Ритъмът на България“

25 СЕП

Започна записването на участници в 5-тия Национален фолклорен събор „Ритъмът на България“ 2020 на 25 и 26 септември, включен в Културния календар на  гр. Ловеч.

Съборът е без конкурсен характер, в него могат да участват всички любителски фолклорни формации – танцови, песенни, клубове за хора, формации за автентичен фолклор. Индивидуални изпълнения не се допускат.

На 25-ти септември е откриването с концерт на Ива и Велислава Костадинови. Изпълненията на участниците в събора са на 26-ти септември (събота). Вечерта на 26-ти гостите могат да се забавляват на хоротека в ресторант Ловеч с куверти, с предварителна заявка. 

Организационния комитет ще положи всички усилия за запазване на здравето на участниците чрез осигуряване на необходимите мерки за сигурност.

Заявки за участие в събора се изпращат до 30 август 2020 г. на официалния и-мейл на събора – folkfestlovech@gmail.com

Местата за участие са ограничени, поради което е възможно да не успеем да приемем всички състави и записването да приключи по-рано от определения срок.

Всичко, свързано с „Ритъмът на България“, можете да намерите на официалната фейсбук страница на събора – https://www.facebook.com/RitamaNaBulgaria/  

Регламент

Заявка за участие

Място на провеждане: Ловеч,undefined

Коментари

Още събития