Концерт на Графа на стадион „Васил Левски”

30 СЕП

Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски“. Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за предстоящия концерт.

„Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“ – с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове – песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Само преди две седмици той представи “Вековна гора”, колаборацията с Мистерията на българските гласове, като заяви, че България е неговия дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти.

Продажбата на билетите за концерта на Графа на НС „Васил Левски“ стартира в 10:00 часа на 22 март. От Ивентим уточняват, че първите три хиляди билети са на промоционални цени, които важат 72 часа от старта на продажбите или до изчерпване на количеството.

Визуализация: Монте мюзик

Място на провеждане: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 38, 1164 Борисова Градина

Коментари

Още събития