"Вечер на пътешествията" в "Топлоцентрала"

12 ОКТ

Каним ви на вечер на пътешествията! Мятайте раницата на гръб и нека пътят води вас, а не вие – него. Ще си говорим за далечни места и красиви страни, ще споделяме истории, случки и съвети. Заслужава ли си да преспиш под милионите звезди на пустинята в Намибия? От коя панорама ще разгледаш най-добре водопадите Игуасу? Коя е най-опасната страна в Западното полукълбо? Какво става, когато се окажеш сам и без кола, през нощта на шосето между Исфахан и Техеран? Можем ли изобщо да твърдим, че познаваме Европа, ако не сме се изгубили поне веднъж из уличките на Алфама в Лисабон? И още… Една среща на хора, които обичат да пътуват и да опознават чудесата на света!

Със специалното участие на: Симеон Идакиев – човекът „Атлас“, легендарен пътешественик, писател, телевизионен водещ Слави Ангелов – главен редактор на „168 часа“ и списание „Космос“, най-добрият криминален журналист в България „Panic Frame & Travel” – екип от приключенци, които ще Ви заведат там, където ще останете без думи Стойко Иванов – пътешественик, разказвач и автор на книгата „От гърлото на дявола към завоите на смъртта“

Събитието се осъществява в партньорство с читалище "Иван Вазов - 2014" и любезното домакинство на център за култура “Топлоцентрала”.

Място на провеждане: ул. „Емил Берсински“ 5, 1408 Южен

Коментари