БЕЗ МИЛОСТ: Стани по-добра версия на себе си

Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирана сила и увереност, за да се превърнете в една по-добра версия на себе си? Как бихте могли да мислите по-позитивно и по-амбициозно? Как бихте могли да надскочите ограниченията, които несъзнателно сте си поставили, и да преодолеете страховете и колебанията, които пречат на развитието ви?

Тази книга дава отговор на тези и на много други важни въпроси, които биха могли да ви помогнат да постигнете тъй желаните резултати, които досега все са ви убягвали. Можете да бъдете по-добри и по-силни, стига да подходите целенасочено и всеотдайно към собственото си усъвършенстване, а Ерик Бертран Ларсен ще ви покаже правилния път, за да се случи това.

Професионалният опит на известния норвежки ментален треньор и автор Ерик Бертран Ларсен е комбинация от военна и бизнес кариера. Ларсен е бивш парашутист от норвежките спецчасти, служил в Косово и Афганистан. Сътрудничил си е с Британската специална въздушна служба и с военноморските тюлени на САЩ. Като ментален треньор той помага на топ атлети (световни и олимпийски шампиони), както и лидери на едни от най-големите международни компании. Книгите му „Без милост към себе си“ и „Адската седмица“ в продължение на седмици са номер едно в класациите по продажби.

Коментари

Още новини