От 4-ти декември Куклен театър-Стара Загора спира представянето на продукциите си на живо

„Само в безпросветни общества и системи човешкият живот не струва пукнат грош…“

Георги Господинов

И така скъпи приятели, спираме представянето на продукциите си на живо от 4 декември 2020 г.

Старозагорският куклен театър ще преустанови представянето на репертоара си до потушаването на опасностите за зрители и екип. Защото само това има смисъл.

Неистово се нуждаем от срещата с нашите зрителите!

Неистово копнеем за  техните аплодисменти!

Неистово искаме да споделим, това което ни вълнува с нашата публика, но важно е да се срещнем живи и здрави скоро в една защитена среда, която в момента никой и никъде не може да гарантира. Загубихме близки хора и тази пустош ще остане до края на живота ни. ..

Ще се срещнем скоро хора, ще създадем нови вълнуващи продукции, ще възстановим емблематични спектакли…

Важното е да ги съпреживеем заедно. Здрави, силни, смели и уверени в бъдещето.

Ще се видим в по-добрата 2021 година.

Всички закупени билети за коледните представления могат да бъдат върнати на касата на театъра до 10 декември 2020 година.

Дежурен служител на касата ще има през делничните дни в следните часови интервали: от 10:00 до 13:00  и от 15:00 до 18:00 часа .

Пазете се, останете здрави и се молете болните да оздравеят, загубилите живота си да следват светлината, а здравите, здраво да ни изведат в по- добрия свят.

Повече информация можете да намерите на нашия сайт    www.pierrot-bg.com  и на страницата ни във Facebook   Куклен театър – Стара Загора.

П.П. Уважаеми приятели, благодарим Ви за подкрепата, която ни оказвате чрез Вашите страници, ефир и екран. Надяваме се, че съвместните ни усилия отново ще  дадат прекрасни плодове – щастливи усмивки  след всяко представление

Коментари

Още новини