100-но представление в Армията

На 29 октомври (сряда)

Театър „БЪЛГАСКА АРМИЯ”

Отбелязва 100-тно представление на

ЕДНА НОЩ С ТЕБ

по пиесата на Майкъл Уелър „За какво е нощта”

Постановка Красимир Спасов

Сценография Красимир Вълканов

ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА И ИЗПЪЛНИТЕЛИ

Мелинда Мец, учителка със специалност „проблемни деца” – Стефка Янорова

Адам Пензиъс, архитект – Георги Кадурин

На 29.10. Стефка Янорова и Георги Кадурин за 100-тен път ще ни поведат през най-дълбоките истини за човека, ще ни разказват за желания, които рядко бихме си признали.

„ЕДНА НОЩ С ТЕБ“ е както болезнено искрена, така и неочаквано забавна постановка за човешките отношения.  Тя разказва за една невъзможна любов, за едно разминаване, не защото желанието или възможността липсват, а просто защото понякога така се случва... Всъщност, това е история най-вече за неотменимия, неспирен поток на времето в човешкия живот. История за пораженията, които то нанася върху човешките съществувания, съдби, емоции и особено върху шансовете за постигане на щастие.

P.S.  Посвещавам спектакъла на своята любима и непрежалима съпруга Катя Петкова.

Красимир Спасов

Сюжетът разказва за срещата на Линди и Адъм в една хотелска стая в Ню Йорк, в опит да възпламенят страстта си един към друг след 10 годишна пауза. В копнежът си за емоционална интимност, която вече липсва в тяхното ежедневие, двамата изпадат в дилема. Дали отношенията им трябва да останат в хотелската стая, или да поемат следващата крачка, въпреки всичко?

 „ЕДНА НОЩ С ТЕБ“ се играе на Камерна сцена „МИРАКЪЛ“ в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ на 29.09, 19.10,11.11. от 19:30 ч.

Снимка: Иван Дончев

Коментари

Още новини